Semester!!! :)

Måndag!
 

I lördags eftermiddag gick man på semester och man får ha samtidigt som älskling! ♥ Vi firade med Mousserande vinet Asti Cinzano och jordgubbar...:) Fortsatte kvällen på Indigo där de hade ett specialerbjuande uppe i bistron,2 rätters inklusive dricka 20€. Billigt! Senare gick vi till ÅSS,satte oss på deras uteservering och njöt av solen,härligt! Träffade även en arbetskollega,mycket kul! Alltid lika glad när man träffar henne! :) Efter en lyckad och mysig kväll var det skönt att gå hem för att sova.
Igår vaknade man till strålande solsken,dock lite kyligt. Käkade våfflor till frukost,MUMS! Framåt eftermiddag gick vi till ÅSS igen för att mysa i solen...Det var riktigt varmt och skönt! Älskling beställde en stor räksmörgås och jag tog jägarmackan. Det var hur gott som helst! Vi satt där ganska länge och bara njöt av solen! En toppenkväll helt enkelt! r
Idag vaknade man vid halv nio,fixade kaffe...En riktig mys morgon med älskling!♥ Började sedan med städningen samt köra i gång tvättmaskinen...Kändes skönt att ha det gjort! Sen gick det ju fort när vi hjälptes åt! :) Få se vad vi tar oss an denna dag! Inget speciellt planerat...:)
 
Puss
 
 
 
 

Kommentarer:

1 Lisa Andersson:

Hääärligt med semester =)
Och gott med champagne!
Hihi..
Tack för besöket oxå..
Nu får vi ta o boka en resa till er, de ska bli av! Någon dag I promise!
Puss å kram!

Kommentera här: