Sommartid!

Söndag!
 
Kanske ska försöka skriva ner vad man har haft för sig under helgen...I fredags var man ledig,skönt! Började dagen med en cykeltur i det vackra vårvädret,cyklade förbi shell och fick däcken pumpade. Sen var det ingen direkt vila för det utan det var fullt upp här hemma med städning samt förbereda inför kvällens räkfrossa. Älskling och jag hjälptes åt så då gick det mycket smidigare samt snabbare...:) Käkade våfflor med glass och sylt till lunch...*mums* Efter den lunchen hade man paltkoma...Haha! På kvällen var det först bowling med kollegorna som gällde! Det var riktigt kul! Fick dock bara en endaste strike...:P Bättre än ingen alls förstås. Sen fortsatte vi festen hemma hos mig. Där hade allla tagit med sig varsin grej så det blev knytis. Räkor,aioli,rostbröd,baguetter,paj och en massa annat gott! Det var prat om allt möjligt! Tack ALLIHOPA för en jättetrevlig kväll!
Lördagen blev det en rejäl sovmorgon,vaknade först vid elva...:) Drack kaffe för att sedan bege mig ut på cykeltur. Även denna dag var det vackert väder med strålande solsken! Tog oss sedan till Dnos där vi käkade lunch,det blev Biffburgare,MUMS! Till kvällen lagade vi till plankstek...:) Det blev en lugn kväll!
Idag har man inte gjort så speciellt mycket...Cyklat,tvättat och lagat mat...Det gamla vanliga...Hehe! Passat på att njuta av det vackra vädret! Det har ju dessutom blivit sommartid...:) Härligt! Nu längtar man till sommaren!
 
Puss

Ledig helg med <3

Torsdag!
 

Uppe tidigt i morse eftersom det var jobb som gällde. Det var en jättefin och ljus morgon,härligt! Dagen fortsatte att vara fin,strålande solsken! Efter arbetsdagens slut var det skönt att komma hem och varva ner...:) Nu har man även tagit helg så nu får man ett par lediga dagar tillsammans♥ Härligt! Älskling och jag fixade middagen som blev kyckling,ris och hemmagjord sötstursås...:) MUMS! Under tiden blev det lite nostalgi,nämligen ett par avsnitt av "Ducktales"...:) Har även hunnit börja läsa 7:e och sista boken ur serien om ungdormarna som lever i ett ockuperat Austrailen...Mycket spännande! Nu får det bli en fortsatt myskväll med älskling!
 
Puss