Lugn helg!

Lördag!
 

Igår tog man helg,det var riktigt skönt! Drog väl på här hemma efter jobbet,dammtorkade och förberedde det mesta utav middagen...:) Middagen bestod av "Fisch and chips" med aioli. MUMS! Myste ner oss i soffan där vi kikade på filmen "Chronicle",lite speciell men den funkade att se...:) Vi blev trötta tidigt så det blev tidigt i säng...Lika bra när vi båda blivit förkylda...*drygt* Men det ska väl ge sig!
Idag har man inte gjort något speciellt,försökt övetala älskling att stanna hemma från jobbet för kurering men envis som han är så for han till jobbet ändå...:P Tvättat sängkläder/kläder,lagat mat och dammsugat...Alltid något! Till middag blev det lasagne med egen tomatsås samt egen pasta...Riktigt gott! Det är verkligen skillnad på smak om man har i en burk krossade tomater eller kokar den själv...:) Egen pasta är ju bara pricken över i:et...:) Detta blir en fortsatt lugn lördagkväll för mig själv!
 
Puss
 
 
 
 
MUMS! :)

Kurering pågår!

Onsdag!
 

Idag gick hem tidigare från jobbet för man har gått och blivit förkyld...*drygt* Ingen vidare bra start på arbetsveckan men nu är det kurering som gäller så då kan det ju bara bli bättre...:)
När man kom hem kröp man ner i sängen där senare somnade...*skönt* Det var behövligt för det kändes bättre eftteråt men nog är man lite trött och seg...:P Men med mycket vila så blir det nog bra! Som tur är så har jag inte tappat matlusten,för ikväll blir det torskrygg med bruten potatis...:) MUMS!
 
Puss
 
 
Älskling gjorde denna hårtorkshållare till mig :) Vilken överraskning :)

Jobbhelg väntar!

Fredag!
 

Då var mina två lediga dagar över men det gör inget för det har varit jättefint väder varje dag! Man har verkligen tagit vara på det o ch njutit! Mysigt var det att få dricka kaffe på balkongen även idag...:) Härligt!
Vaknade strax efter sju när älskling kom hem från jobbet.Lyckades somna om och sov till nio! Man känner sig någorlunda utvilad. Har inte gjort så värst mycket under förmiddagen mest laddat batterierna inför jobbhelgen som väntar. Njutit av solen även idag samt inhandlat en ny keps. Kan vara bra att ha när man ska skydda huvudet från solen. Det ser ut att bli fint resten av helgen också,härligt! Nu fortsatt laddning av batterierna...:)
 
Puss
 
 
Min nya keps :)