Superbra helg!!!

Tisdag!
 
 
I fredags morse började vi färden mot Öje,Dalarna för att hälsa på mina föräldrar. Dessutom fyllde mamma år! :)
Käkade frukostbuffé på färjan,det var lugnt på havet och det gick riktigt bra att köra.Tog en liten paus i Valbo för att sträcka på benen och älskling köpte sig ett par nya jeans...:)
När vi kom fram fick vi sätta oss till dukat bord,mysigt! Till förrätt blev det "Leif Mannerströms räksoppa".
Till varmrätt fläskfile med smördegsknyten fyllda med pressad potatis och västerbottenost,MUMS!!!
Efter den goda maten blev det kaffe med efterrätt som bestod av jordgubbar,hallon,björnbär och riven vit choklad. Hade glass till...:) Farmor kom också förbi en sväng för att fika med oss,trevligt att få träffa henne!
Blev ganska tidig sänggång eftersom man hade rest hela dagen så man var ganska trött.
Lördagen vaknade man ganska tidigt så det blev att lyssna på "Ring så spelar vi" samt att lösa Melodikrysset.
Till frukost käkade vi våfflor med glass och sylt...:) Senare på eftermiddagen styrde vi kosan mot Mora för att käka middag på China House tillsammans med storebror med familj. Dessutom fira att mamma fyllt åt! Hon blev jättenöjd för presenten...Hihi! Hon fick två biljetter till konserten "Be Bop A Luba- Back to the 50`s" med bla Stefan Nyqvist och sångaren från The Boppers. Pappa fick också present eftersom han fyller år i Januari och då är vi förmodligen inte är hemma..En hotelnatt just den kvällen när konserten ska vara..Slipper de åka hem samma kväll...Hihi! De blev jätteglada! :) Det blev en MYCKET trevlig kväll! :)
Söndagen åkte älskling och jag till Borlänge. Väl där tog vi en sväng in på Ikea samt hälsade på Maria och Sofia. Så roligt att få träffas! ♥ Det var så länge sen sist så det var verkligen dags! Hade kunnat stanna hur länge som helst för vi hade så trevligt! Det sägs att tiden går fort när man har trevligt,är villig att hålla med!
Måndagen började vi den långa färden hem igen. Det gick jättebra men det gungade en del ute på havet..Hehe! Vi kom hem helskinnade och käkade middag på Indigo...Hihi!
TUSEN TACK ALLA inblandade för en superbra helg!!!♥ Nu är det åter till vardagen!
 
Puss
 
 
 
 
 
 

Kommentera här: