Helgen över!

Söndag!
 
 
Då var denna helg snart över och vilken bra helg det har varit! :)
I fredags eftermiddag kom mamma och pappa hit för att spendera helgen hos oss! Kul! Vi bestämde oss för att äta middag på Indigo för det är så himla mysigt där! Till en början var det riktigt lugnt där men sen strömmade det in folk och personalen fick fullt upp! Det gjorde inte oss något att man fick vänta lite extra på varmrätten,vi hade det så mysigt och man hann prata om allt möjligt...:) Det blev en toppenkväll och vi berömde dem för den jättegoda maten! Det roliga är att de känner igen oss så det blev lite extra prat i kvadrat med personalen..:)
Lördagen begav vi oss till Vestmyra,Hammarland på Veterantraktorplöjning! Älsklings kompis Sebbe kom också dit för att kika...:) Träffade även på en kollega,kul! Det var runt 15 stycken deltagare som först började med en öppningsfåra sen var tävlingen i gång. Domarna gick runt och mätte för att kontrollera att fårorna blev bra. Det fanns även matservering så vi köpte lunch där. Det fick bli hamburgare...MUMS! Efter all plöjning åkte vi till Kattby och kikade på Sebbes traktor som han renoverat.När vi kom hem igen började vi smått med maten. Förrätt: Toastskagen och Varmrätt: Jätteräkor,kammusslor,oxfilé,fylld champinjon och smörstekta sparris. Det blev riktigt gott! Det blev ännu en trevlig kväll!
Idag åkte mamma och pappa hem igen...Helgen gick alldeles för fort! Som man brukar säga: Tiden går fort när man har roligt :) Hoppas att vi ses snart igen!
 
Puss
 
 
 
 
 

Kommentarer:

1 Iris Andersson :

Tack för en underbart trevlig helg med god mat och dricka. Kram till er från oss. Mamma svärmor Iris och pappa och svärfar Mats

Kommentera här: