Ny arbetsvecka! :)

Måndag

Då var helgen över och en ny arbetsvecka har tagit fart...:)
Helgen har varit bra trots att älskling har jobbat. Man har inte kunnat göra så värst mycket men det är skönt med lugna helger också för då hinner man ladda batterierna ordentligt!
Lördagen var det rejält blåsigt och det regnade en hel del...Riktigt ruggväder. Fixade kaffe med smörgås samt tände ljus. Hade en riktig mysig morgon medans älskling snarkade efter nattjobb.Pysslade en del med mitt Vår/Sommaralbum. Har faktiskt kommit långt,det som återstår är att "binda ihop" den,skriva något roligt till varje bild samt klistra/rita något till varje bild...:) Än finns det att göra!
På kvällen fick vi en middagsgäst,det var älsklings bästa kompis som kom förbi. Istället för att laga Pannbiff med potatis och löksås så fick det bli plankstek! En mycket trevlig kväll och trevligt sällskap! Måste göras oftare!
På söndagen var det bättre väder så då fick det faktiskt bli en promenad,riktigt skönt att få röra på sig igen! Har ju tyvärr inte blivit av på grund av att det varit sånt dåligt väder. Det var verkligen på tiden!
När älskling hade vaknat så lagade vi till Aioli och satte räkor på tining! Det blev räkfrossa till middag! MUMS! En fin söndagsmiddag med bästa älskling!♥
Idag gick man upp tidigt för det var dags att gå till jobbet,det var lite segt för man blir snabbt bortskämd med ledighet...Hehe! Efter arbetsdagens slut blev det veckohandling och matlagning! Kvällens middag bestod av Örtmarinerad fläskfilé,fyllda champinjoner och smörstekta sparris! MUMS!
 
Puss
 
 
Plankstek!
 
 
Räkfrossa!
 
 
 

Kommentera här: