Firat 3 år! <3

Tisdag!
 

Igår var det en MYCKET speciell dag för älskling och jag firade 3 år tillsammans!♥ Tiden går verkligen fort! Älskar dig så himla mycket!♥ Började dagen med Våffelfrukost med glass och sylt...MUMS! En riktig mysmorgon...Hihi! Gick sedan ut på stan en sväng för att leta kartongpapper till mitt Vår/Sommaralbum. Började att kika i bokhandeln men där fanns det inget så gick vidare mot "Lisco Bok och papper". Hittade en annan butik på vägen som vi gick in i och där fanns det! Köpte en visseligen en stor bit men då finns det till annat pyssel om man så vill...:) Väl hemma skar vi ut två A4 och spraylimmade fast dem så att fram och baksidorna blev stadiga. Blev så himla bra! Beställde sedan de bilder jag ville ha via Ifolor. Dock råkade jag ta för stort format men det löser sig nog ändå! :)
Avslutade dagen med 3 rätters middag på Indigo! Så himla mysigt! En toppendag blev det!
Idag är det ny arbetsdag igen och denna gång har vi kvällspass. Det var skönt med sovmorgon,gick inte upp förrän halv tio...Hehe! Kaffe och smörgås som vanligt sen en promenad i det vackra höstvädret! Nu väntar man bara på att få gå till jobbet!
 
Puss

2 dagar ledigt! :)

Tisdag!
 

Idag var det dags att gå på ledigt efter att ha jobbat 4 dagar i rad...Skönt! Dessutom hade man kort dag,inte helt fel! Efter jobbet gick jag till "Paletten" för att hämta Bind it all maskinen jag beställt. Den hade ju så snygg färg,nämligen rosa...Hehe! Snart ska det bli albumtillverkning...:) Köpte även spiraler som kommer att hålla ihop det hela...:) Spännande pyssel! Medan min andra hälft åkte till jobbet fick det bli en promenad i blåsvädret! Det blåste riktigt kallt så det var skönt att komma in i värmen igen! Nu får det bli lugn och ro resten utav denna dag!
 
Puss
 
 
 

Regeringsskifte!

Måndag!
 
I fredags jobbade både älskling och jag dagpass så vi fick ha kvällen ledig! Lagade plankstek till middag,lyckades faktiskt spritsa moset riktigt snyggt! Senare under kvällen gjorde vi oss redo för att möta upp en arbetskollega till mig. Vi hade nämligen bestämt att vi skulle till Ångbåtsbryggan och lyssna på Farbror Fläsk! Det blev en mycket trevlig kväll!
Lördagen hade vi en rejäl mysmorgon!♥ Lagade vi våfflor till lunch med glass och sylt till...MUMS! Tog sedan tag i tvätten,disken och annat plock som fanns här hemma.På eftermiddagen åkte älskling till jobbet och jag passade på att ta en promenad i det vackra vädret. Det känns fortfarande som sommar men det börjar kännas att det är höst. Gjorde inte något speciellt under kvällen bara var i stort sett och tittade på filmen "Draktränaren 2" Helt okej faktiskt!
Söndagen var nog rena rama vilodagen...Gjorde just ingenting...:P Var iallafall ut en sväng,tog mig en cykeltur...:) Skönt att få röra på sig! Sen njöt man av det vackra vädret resten av dagen...:) Härligt!
Idag börjar en ny arbetsvecka och lönen har kommit,kanon! Har hunnit göra en uträttning,hämtat mitt nya pass så nu kan man ut och resa igen! :) Längtar verkligen till Februari 2015! Sen har man fått veta att det har blivit regeringsskifte också...Det blir säker bra! :)
 
Puss