Regeringsskifte!

Måndag!
 
I fredags jobbade både älskling och jag dagpass så vi fick ha kvällen ledig! Lagade plankstek till middag,lyckades faktiskt spritsa moset riktigt snyggt! Senare under kvällen gjorde vi oss redo för att möta upp en arbetskollega till mig. Vi hade nämligen bestämt att vi skulle till Ångbåtsbryggan och lyssna på Farbror Fläsk! Det blev en mycket trevlig kväll!
Lördagen hade vi en rejäl mysmorgon!♥ Lagade vi våfflor till lunch med glass och sylt till...MUMS! Tog sedan tag i tvätten,disken och annat plock som fanns här hemma.På eftermiddagen åkte älskling till jobbet och jag passade på att ta en promenad i det vackra vädret. Det känns fortfarande som sommar men det börjar kännas att det är höst. Gjorde inte något speciellt under kvällen bara var i stort sett och tittade på filmen "Draktränaren 2" Helt okej faktiskt!
Söndagen var nog rena rama vilodagen...Gjorde just ingenting...:P Var iallafall ut en sväng,tog mig en cykeltur...:) Skönt att få röra på sig! Sen njöt man av det vackra vädret resten av dagen...:) Härligt!
Idag börjar en ny arbetsvecka och lönen har kommit,kanon! Har hunnit göra en uträttning,hämtat mitt nya pass så nu kan man ut och resa igen! :) Längtar verkligen till Februari 2015! Sen har man fått veta att det har blivit regeringsskifte också...Det blir säker bra! :)
 
Puss

Kommentera här: