Helgen över för denna gång!

Söndag!
 
Då var denna lediga helg tillända,fort gick det som vanligt. 
Har varit en lugn helg,dock har älskling jobbat natt men då har man tagit vara på tiden lite extra på eftermiddagen/kvällen istället. Inte fy skam det! ♥
I lördags blev det veckohandling ,det blev en hel del men vi kommer klara oss ett bra tag framöver.
Gjorde en sväng till Sjökvarteret där det var "Tjärmarknad",det doftade verkligen tjära! Man började minnas tillbaka när pappa tjärade ekan,en härlig doft!
Till kvällen blev det matlagning. Det fick bli kycklingsallad med krutonger samt en dipp gjord på gräddfil och Sour Cream dip. Hur enkelt och gott som helst! 
Passade även på att förbereda till morgondagens middag som blir lasagne. Kokade egen tomatsås,det blir så mycket godare med egen än om man har krossade tomater.
Senare åkte älskling till jobbet och jag myste för mig själv.
 
Idag sov man till lite efter nio i alla fall,inte helt fel! Skönt med sovmorgon!
Tog en promenad under förmiddagen,gick förbi sjökvarteret även idag och kikade runt lite. Ett mysigt område att strosa runt på. Lyckades ta en bild när solen glittrade i vattnet.
Framåt eftermiddagen vaknade älskling efter sitt nattpass. Började med maten som blev lasagne. Jag fixade köttfärsen och Béchamelsåsen medans älskling gjorde pastan.
Lasagnen blev riktigt bra,det blev inte mycket kvar...Hehe! Roligt när det går åt!
Myste resten av kvällen innan det var dags för älsklings sista nattpass. I morgon börjar min arbetsvecka igen,det går runt! Men man har ju faktiskt grejer att se framemot så det är ju bra! Nu sängen!
 
Puss
 
 

Kommentera här: