Superhärlig semester! <3

Fredag!
 

Återigen har man inte skrivit något på jättelänge men sånt som händer!
Har hunnit haft 4 veckors semester tillsammans med älskling ♥
Började första veckan med att vara hemma,varva ner och bara vara. Det var inte helt fel! Gick runt på olika restauranger,njöt av vädret och hade det allmänt skönt! 
Den 17 Juli började Rock Off,då skulle Björn Rosenström och Vigiland spela. Hade föst tänkt att endast köpa entrebiljett men då fick jag se att det fanns platser kvar på VIP hyllan. 
Det ångrade vi inte,slapp man trängas med folk. Det blev en mycket lyckad kväll!
Söndagen den veckan började vi färden mot Deje,Värmland. Tog morgonfärjan då slulle det inte bli så sen ankomst. 
Hade en jättemsyig vecka i Deje med god mat,ganska bra väder och en kväll var vi på "Packmopedturnen" Där medverkade Göran Samuelsson, Bengan Blomgren, Bengt Bygren, Johan Håkansson, Nikke Ström, Caroline af Ugglas, Nisse Hellberg, Sarah Riedel och Ebbot Lundberg.
De uppträdde utomhus på "Deje kraftstation. Det var bra arrangerat med servering av hamburgare,korv,bulle,kaffe m.m  Det var en mycket trevlig kväll med fint väder och bra låtar även om man inte hade hört några av artisterna tidigare.Caroline körde sjävlklart sin låt "Snälla,snälla,snälla" 
 
Söndagden den 26 Juli åkte vi till Öje,Dalarna för att spendera en vecka även där. Man måste ju dela upp det så att det blir rättvist..Hehe! 
Den som hade mest roligt var nog älskling för han lekte mestadels med pappa i garaget...Haha! Kul att se att de har så roligt! :-) 
Älskling och jag gjorde också saker b.la. var vi till Hässingen där vi stannade över natten..
Packade bilen full och drog iväg. 
Vi hann fram innan regnet kom. Framåt kvällen blev det uppehåll så vi drog iväg en sväng för att pröva fiskelyckan. Det gick väl sådär men det var rogivande ändå att sitta i båten och titta på flötet :-P
Sent på kvällen kom månen fram och speglade sig i vattnet,så vackert! 
Näst sista dagen  I Öjetog vi en tur till Borlänge för att hälsa på twinsen! Det var dåligt väder så det gjorde inget att man tog sig en biltur.
Vi möttes på Ikea där vi lunchade och kikade runt en stund. Fortsatte vidare till Sofia&Danuel där det blev fika och en massa prat om alltmöjligt! 
Hade en jättetrevlig dag!
 
Dagen därpå åke vi hem igen för att spendera de sista semesterdagarna på hemmaplan. Det var så skönt! Dessutom blev det bra väder,vi passade på att njuta lite extra!
Nu är man tilbaka till vardagen igen och har arbetat 5 dagar. Det ska bli skönt med ledig helg trots att älskling ska jobba. Nog hade man önskat att även han hade varit ledig men det får gå ändå! Älskar dig!♥
 
Puss
 
Bilder från Deje och Öje! :-)
 
 
 
 
 
 

 
 

Kommentera här: