Bra helg i Öje,Dalarna!

Tisdag!
 

Spenderat ledigheten uppe i Öje,Dalarna. Åkte på fredag morgon och stannade till i Gävle för att hälsa på en kompis till älskling. Där blev det lunch samt en massa prat om allt möjligt,mycket trevligt! 
Vi kom fram till Öje på eftermiddagen och då blev det först fika sen en mycket god middag! Till förrätt blev det räkor,rostat bröd och aioli. Till varmrätt karre och potatis som var inbakad i filodeg. Hur gott som helst!
Lördagen blev det skotertur med mamma och pappa,hur kul som helst! Synd att inte min storebror med familj kunde följa med...Ni var saknade!!!♥ Var borta ett par timmar och hann hem innan mörkret kom.
Sen gjorde vi oss i ordning för att äta middag på Sabaidi i Malung. Det blev två rätters,hur gott som helst! När vi kom hem blev det ost med fikonmarmelad och portvin...MUMS! 
Söndagen blev en lugn dag,gjorde inte speciellt mycket. Åkte en sväng med skotern...Hihi! Så kul! Sen till kvällen kom farmor över på middag,det blev 3 rätters. Räksoppa,pepparrotskött och kladdkaka! Mätt blev man! Det blev en trevlig kväll! 
Måndagen började vi färden hemåt igen,det snöade en hel del sista biten men vi kom fram i tid och hann med färjan. När vi kom hem orkade vi inte laga någon mat så vi gick till Indigo istället! Det var inte alls dumt! 
Idag börjar en ny arbetsvecka igen efter denna härliga ledighet! 
 
Puss

Kommentera här: