Två nörd t-shirts!

Måndag!
 

Då har en arbetshelg gått till ända och det har gått bra,känns inte att man har jobbat 5 dagar i rad men det kanske kommer..Hehe!
Idag har man gått på ledigt,i alla fall 1 dag och det är ju alltid något! Men snart väntas 4 dagars ledigt och det ska bli skönt! Roligheter väntas med! :)
Efter jobbet begav jag mig ut i blåsten för en promenad,det var riktigt skönt samt att man kände sig piggare efterråt.
En kul grej som hände idag var att jag beställde en nörd t-shirt till älskling som han egentligen skulle ha fått på julafton men leveransen var seg och det hade blivit knasigheter på vägen. Man fick kontakt med Zazzle där jag beställt den och de fixade så att den äntligen kom iväg. Den dök efter jul istället. I alla fall så fick jag en avi idag det var tydligen från Zazzle. Det var ju nen till nörd t-shirt. Nu har man två stycken. Den tänkte jag faktiskt ta själv även om den kanske är för stor men det duger att ha hemma...Hihi! Så kan det gå!
 
 
Puss

Kurering!

Fredag!
 

De senaste dagarna har varit lite trista då man åkte på förkylning som man inte alls ville...Men nu har man kurerat sig ordentligt och är på bättringsvägen! :)
Igår ringde pappa för att höra hur det var. Kanske att vi kan åka skoter när vi kommer till Öje,skulle vara skoj! Sen påminde han om Antikrundan på tv att det skulle vara härifrån Åland.Älskling och jag tittade...:) Det var en del saker som var värda en hel del! Kul! 
Idag sov man ganska länge iallafall och kände sig ganska utvilad.Till frukost lagade älskling våfflor...MUMS! 
La mig en stund på eftermiddagen för att sova en stund,inte helt fel! Sen masade man sig upp för att duscha ner bacillerna i avloppet,där får de gärna stanna! Haha! Började sedan pyssla med mitt album som i stort sett börjar bli färdigt. Har tagit sin lilla tid men det har varit skoj att pyssla med. Se vad nästa projekt blir...Hihi! 
Ikväll blir det bara mys och lugna gatan med älskling! Älskar dig!♥
 
Puss

Blåsväder!

Fredag!
 

Igår kväll hade vi middagsgäster här hemma,vi var totalt 8 personer. Vi hade 3 rätters middag..Förrätt: Leif Mannerströms Räksoppa Varmrätt: Tonfisk med blandsallad,pinjenötter,olivolja,balsamvinäger och riven parmesan. Till efterrätt: Parkettgolv med Cerranoskinka,Osten S.t Agur,Fikonmarmelad och Portvin.
En mycket lyckad middag samt kväll! Det blev en del Nintendospelande också...Hehe!
Tack ALLA för en MYCKET trevlig kväll!
Idag sov man ganska länge,skönt! Ledig dag har man också...Kanon! Det blev en promenad under förmiddagen i blåsvädret. Tydligen storm runt om i landet...*usch* Här är det rätt lugnt men det är nog värre ute på Östersjön...Tur att man inte ska med någon färja...:P Se vad man tar sig för idag...Inget planerat...:P
 
Puss