Bröllop! ♥

Onsdag!
 
I torsdags började vi färden till Öje,Dalarna för att dels spendera helgen där samt få närnvara på bröllopet mellan Maria och Hg i Borlänge.
Åkte på torsdag eftermiddag eftersom det inte gick någon morgonfärja..*attans* Färden gick bra och båtfärden kändes inte heller så lång eftersom vi käkade 3-rätters under tiden. Mycket gott!
Kom fram till Öje vid halv tio tiden,satt uppe och snackade en stund innan det var dags att sova.
 
Fredagen var det så pass bra väder att vi bestämde oss för att pyssla med min båt. Efter mycket om och men fick vi tillslut fram dem,det var lite trixigt! Tog bort allt skräp,tog ur stolsdynorna,spolade av den och sen gnuggade älskling bort en massa fläckar med "Autosol" Jösses vilket jobb han la ner på det men wow vad det blev bra! Blev även byte av växelhusolja. Vädret var fortfarande bra så vi bestämde oss för att sjösätta. Gissa om det var härligt att få vrida på nyckeln och dra iväg i full fart! Den känslan är obeskrivlig! Älskling och jag fick oss en fin båttur!
På kvällen blev det fläskfilé,klyftpotatis och gogonzolasås,MUMS! Den avnjöt vi på verandan,mysigt!
 
Lördagen var det dagen DET! Mamma och jag drog iväg tidigt till Malung för att bli fixade i håret samt sminkning.
Gissa om vi blev nöjda! Tusen tack Bojsan för att du ställde upp!
För att göra det så smidigt som möjligt så fortsatte mamma och jag till Borlänge medans pappa och älskling tog egen bil. När vi kom fram till Borlänge bytte vi om hos Sofia och Daniel där vi även skulle få sova över.
När alla var samlade och klara åkte vi till Tuna Kyrka där vigseln ägde rum. Man fick den äran att få medverka som tärna tillsammans med Sofia och en tjej till som också hette Anna.
Det var svårt att hålla tårarna tillbaka! De var så fina! ♥
Sen var det dags för fotografering och fest! Det var en jätterolig fest! TUSEN TACK för att vi fick närvara på ERAN stora dag! ♥ All lycka till i framtiden! ♥
 
Söndagen tog man rejäl sovmorgon,gick inte upp förrän halv elva...Skönt! Mamma,pappa och älskling åkte hem i förväg. Jag stannade kvar en stund till för att få umgås lite till eftersom det inte blir alltför ofta. Det var verkligen roligt! Käkade lunch,drack kaffe och käkade tårta hela gänget.
Åkte till Öje framåt eftermiddagen och där var det full aktivitet med tändkulemotorn...Hehe! Gubbdagis!
Avslutade kvällen med räkor&aioli och sen grillat! Gött!
 
Måndagen åkte vi hem igen. Allt gick bra! När vi kom hem firade vi våran 2 åriga förlovningsdag med middag på Indigo! Hur mysigt som helst! ♥ Älskar dig! ♥
 
Nu har en ny arbetsvecka börjat igen men man har fått laddat batterierna trots allt så det ska nog gå bra dessa sista veckor som är kvar innan det är dags för semester!
 
Puss
 

Kommentera här: