Möhippa!

Måndag!
 
Då ska jag försöka printa ner ett par rader om de senaste händelserna...Nu är det bra länge sen det blev uppdaterat...*skäms* Ja ja sånt som händer!
Kan börja berätta om vad som hände i slutet av Maj...Älskling och jag åkte över till Sverige...Jag skulle spendera större delen av helgen i Borlänge hos de bästa och vara med på Marias möhippa. Medans älskling skulle få vara hos mina föräldrar och leka med pappa bäst han ville..Hehe! Greja med motorer,gjuta saker och allt vad de nu skulle hitta på. Vi åkte en fredag morgon mot Borlänge,där vi stannade till på Ikea. Där vi mötte upp mamma,Sofia,Sofias&Daniels lille son samt twinsens mamma. Det blev att käka där,man var en aningens hungrig efter bilfärden. 
Efter att vi käkat gick vi runt på Ikea där vi fyndade en del. Nya sängkläder,tallrikar,glas och ett nytt kit med stekspadar,stekpinne m.m 
Fortsatte sedan hem till Sofia och Daniel där det blev gofika! Mysigt! Sen åkte älskling till Öje med mammma.
Sofia och jag åkte till Ica och fixade lite grejer inför möhippan. Avslutade kvällen med pizza,mums!
 
På lördagsmorgonen var det dags för dagen DET för Maria som inte hade en blekaste aning om att det skulle dyka upp ett helt gäng och överraska henne. Den överraskningen blev så klockren! Vilken dag/kväll det blev! Det var så roligt! Avslutade kvällen på Lilja där vi käkade gott och dansade loss på dansgolvet! Vi blev trötta ganska tidigt,drog hem vid tolv. Tack för att jag fick vara med på möhippan och lära känna nya männskor! :-) 
 
Söndagen var man en aningens trött men det var det värt! Sov väl ganska länge och käkade sen frukost.
Sen började jag färden till Öje så man skulle komma fram någon gång samt ha eftermiddagen/kvällen där med mamma,pappa och älskling. 
På kvällen blev det grillat och potatisgratäng,mums! La oss ganska tidigt för att orka med morgondagens bilfärd hemåt.
 
Måndagen bestod mest av att sitta i bilen och färden hem gick bra. Orkade inte laga någon mat när vi kom hem så det blev att käka ute...Nice! Den helgen blev verkligen lyckad och rolig!
 
Idag har man jobbat och sen bestämde vi oss för att käka på Sea Point,specialerbjudande nu när Restaurangdagarna har börjat. Kul! Det blev til förrätt: "Rimmad torsk med flädervinägrett och rotsaker"
Varmrätt: Honungsgrilljerad grissida serverad med chilismaksatt äppelchutney och potatispure"
Hur gott som helst! Det var mysigt att sitta där och äta samtidigt som man kunde kika ut över hamnen.
Nu till helgen har man saker att se framemot men det kan jag berätta om sen! Några rader blev det i alla fall!
 
Puss

Kommentera här: