Överraskat älskling! <3

Tisdag!
 

Denna dag var till en början ruggig och grå samt att det kom snö...*usch* Men senare under dagen kikade faktiskt solen fram! :-) 
Idag har man fått vara ledig,vilket har varit jätteskönt! Började fundera på födelsedagspresent till kommande födelsedagsbarn...Först hade jag någorlunda koll på vad jag skulle köpa men hittade inte alls det jag sökte så det såg mörkt ut...Men det vände och hittade något i alla fall! Kanon! Överraskade älskling med en grej med...Gissa OM han blev glad! Något som han har trynat efter ett tag...Hihi! Det är roligt att vara busig och överraska..*fniss fniss* Letade även efter skor att ha till bröllopet vi ska på i sommar men där gick jag bet så får vänta ett tag tills det kommer ut nytt sortiment,annars får man leta i Sverige nästa gång man är över. Det löser sig! 
Till middag lagade vi plankstek,mums! Nu blir det fortsatt mys!
 
Puss

Arbetshelg!

Lördag!
 
Uppe med tuppen i morse men hade väl egentligen ingen lust att stiga upp,tyckte nog att det var skönast i sängen...:-P Det var bara att masa sig upp för att göra sig redo för en arbetsdag!
Dagen gick väl rätt fort och det var skönt att komma hem. Pysslade lite här hemma,det var disk samt annat att ta reda på. Sen blev det soffan,bestämde mig för att kika på "Beck-Invasionen". Den var helt okej! Mikael Persbrandt är lika bra som vanligt! Han gör rollen som Gunvald riktigt bra! Trist att han ska sluta om man ska tro media...Nå det visar sig! Annars har det varit en lugn eftermiddag/kväll. Nu väntar man mest på att älskling ska komma hem från jobbet! Tills dess får man mysa och ha det gott!
 
Puss
 

Long time ago!

Torsdag!
 

Nu var det länge sedan jag skrev något i denna blogg...Har inte skrivit sen Februari...Hehe!
Ska försöka printa ner några rader i alla fall och senare om våran semester i Thailand/Koh Lanta. Det var kanon! Skulle gärna åka dit igen!
Idag har man väl inte gjort speciellt mycket,fått vara ledig och det har varit skönt! Inte dumt med sovmorgon,gick upp först vid nio. Veckohandlade under förmiddagen samt tvättade. Nånting vettigt gjort! Snart dags att hämta älskling på jobbet!
Det blev några rader skrivna..:-)
 
Puss